.:aku di sem akhir - management 1st day:.


assalamualaikum & selamat pagi semua.

pagi lagi ni kan. baru pukul 9.30. sempat lagi update blog. huhuhu.

oklah. hari ni 1st day ira & kawan-kawan yang lain start berfungsi dalam wad. semalam hanyalah orientasi. so hari ni dah berfungsilah. tugas ira untuk 1st ni adalah sebagai charge nurse atau juga dikenali sebagai team leader. wahhhh, macam hebat gitu. huhu. pape pun semoga ira berjaya menjadi seorang team leader yang baik dalam masa yang ditetapkan selama 2hari. 2hari jer???cukup ker??? mestilah cukup. kalau lebih-lebih nanti abis lah orang lain tak merasa jadi team leader plak.

eerrmmm. orang selalu cakap time management ni takda masa nak makan. betol ker???entahlah. kita tengok jerlah pengalaman hari ni macam mana. lagipun hari ni shift petang. sebelum gi wad tu makan la ciap-cian kan. dalam poket sediakanlah gula-gula. kalau takot sangat hypo. hehehehe

ira nak over acting cikit :
" ok semua. hari ni i dah sediakan tugasan untuk korang semua. mawaddah, u jaga kubikle 1. aisya plak jaga kubikle 2 & alif jaga kubikle 4. semoga kalian semua dapat menjalankan tugas dengan baik"

4 comments:

Hafizaradi said...

dh merasa jd team leader...mmg smua x smpt nak mkn....bz sesangat....!

~iera nazirah~ said...

betol 2 kakak...bkn TL jer x mkn..intervention nurse pn x smpat nk mkn..bz benor.

Hafizaradi said...

huheee..sempat korg yer..g mne ni..?kepsi ker...?

~iera nazirah~ said...

ni gambar mase komuniti..bkn kt KFC...kt mcD balakong klu x silap..gmbar lame