bila Ben Ashaari terkejut, Bro framestone merajuk

bloggersummit semalam bila aku upload gambar kat atas  telah menyebabkan timbulnya huru hara. hahaha. takde lah huru hara mane pun. mana yang Abang Ben terkejut ni? mana yang Bro Framestone merajok? korang caye tak? kalau tak caye tengok ni.

bila Abang Ben terkejut. tanjattt beben

tanjat beben abang beben terkejut sebab ape yerk? mungkin sebab dia tengok gambar dia kot. cuba tengok abg beben buat ape dalam gambar tu. dia pintal-pintal bajku dia. nampak sangat abang beben ni pemalu orangnya. hahaha. sila baca ni entry bukti abang beben pemalu di abang beben.

bila Bro Framestone merajuk sebab dia takde dalam gambar

bro majok ala bro takyah lah namk majok-majok. nanti tak encem (ehhhh! encem ker Bro Framestone) sebenarnya Bro takde dalam gambar sebab dia yang ambil gambar nie. muahahaha. so takleh la nak majok.

p/s: thanks pada semua yang ada dalam gambar kerana sudi bergambar bersama-sama.

6 comments:

FAUZI NOR said...

ops..

gamar dgn blogger hebat... huhu

RerameUngu said...

hahaha..comel je masing2 tu majok22 and tanjat22..hehehe

~iera kan~ said...

fauzi nor: kamu pun blogger hebat

rerameungu: :)

myFirdaus said...

oh!!! gua ade dlm entri blog budak femes laa..
malu siot!!!

myFirdaus said...

oh!!! gua ade dlm entri blog budak femes laa..
malu siot!!!

Nay said...

kesian bro .. hihi