.:khas buat sahabat tersayang aku terharu:.

assalamualaikum kawanku yang tersayang.

entri ni khas untuk korang. terharu tak???kalau tak kene terharu gak. aku tak kire. huhu. takdelah aku gurau jer. eerrrrrmmmm. actually aku nk ucapkan thanks bebanyak kat korang. thanks sebab ape yerkkkk? aku pun tak tau thanks sebab ape. hehehehe. malulah pulak nak cakap(gedixXX nye)

sahabat-sahabat, terima kasih banyak-banyak sebab celebrate my bfday. suke sangat-sangat. walaupun marah mase nak buka pintu. tapi memang shock gilerrrr la mase buka pintu. huhu. guna camera tak minta izin ea. takpe-takpe. tak kesah pun =)

thanks gak for the gift. suke-suke. tapikan baju tu takde tudunglah. nape x bagi tudung sekali. hehehe(bagi betis nak peha plak). gurau jer la. thanks a lot yerrr. tahun depan buat lagi ea(tak malu). hehehe. sayang korang semua mawaddah, ayuni, izzati & wan












Sahabat

Adalah hati yang hangat

Sehangat kopi susu buatan ibu

Menyejukkan mulut dan rasa

Tanpa musti bergelora


Sahabat

Jalannya tak berjejak

Tak pula berpeluh keringat

Namun memberi semangat

Sahabat bukanlah cinta sejuta rasa

Bukan pula bara api rindu di dada

Hanya seuntai benang sutera

Yang cukup erat mengikat

Nurani yang jahat


Sahabat adalah serumput kata yang sejuk

Sesejuk embun di pelupuk mata

Yang menidurkan jiwa

Tanpa berjuta aksara


Sahabat

Mungkinkah engkau menjadi sang juru penyelamat?

atas anggur cinta yang memabukan

Atau istana suka yang mengilusikan

Atau tsunami duka yang menenggelamkan

4 comments:

.: miszati :. said...

ehh teman.!slmt jadik org tua baru na..maaf la celebrate x seberapa pom.arap2 suka ea.bagi saya kamu semua jantung hati sy :) dup dap dup dap.. :P

~iera nazirah~ said...

kamu lg tue dr sy lorrrr...hehehe...2 pn dh ckup mengembirakan sy...thanks semua yerr...hr ni sy balik..tnggu sy yerrr..nnti kite bt assgmnt same2 =)

misz eyesha™ said...

wahhh sgt bez....

~iera nazirah~ said...

memang best pn aisyah =)