.:kem blogger di rumah bro Framestone-part3:.

selamat pagi semua. semalam tak sempat nak update blog sebab sindrome penatisme + semputinisme melanda diri = tak larat nak mengupdate blog.

dalam part 3 atau part last ni takde ape nak citer sangat. cume nak tunjuk gambar jer. gambar yang menjelaskan segalanya. macam wordless wednesday. tapi hari ni KAN monday.

aktiviti hari ke3 di rumah bro lebih santai-sanntai. budak ni plan nak gi mandi sungai untuk second round pun cancel.

oklah korang layan jer gambar-gambar ni yer :

kem taufiq

kem mkan

kem mkn

kem dpan

kem dpn umah

kem.

kem wan vid

kem blik

kem lrt tiket

kem lrt

kem wan

kem TH lrt

kem

p/s: sedih nak berpisah dengan blogger-blogger yang join kem ni. korang memang terbaiklah :)

kem blogger di rumah ro Framestone – part1

kem blogger di rumah ro Framestone – part2

12 comments:

mas saari said...

sekali lagi iera jeleskan akak!

aslann said...

eh suka gambar dalam train tu.ekekekeke.

~iera kan~ said...

kak mas: ishhhh...xde niat pun nak jeleskan akak

~iera kan~ said...

aslann: ko sukelah sbb kan ko kate muka ko encem...haha

Bro Framestone said...

wah..!! nak naik train leh huhuhu

~iera kan~ said...

bro: naik la sensorang....kami sume dah sampai dah...haha

FAUZI NOR said...

meriahnyaaaaaa..

Jelous lol...

~Kirin Selama Perak~ said...

iera ada typo kat wordless wednesday
muahahaha

akmalhilmi said...

video part 3 dah amik da??
huhu

~iera kan~ said...

fauzi nor: mmg meriah

kirin: ko ni salah cikit jgn la gelakkan aku..thanks tegur..masa type aku tgh semputtt..haha

akmal: part 1, part2 n part3 dah amik...tnggu ko edit yg terbaru jer

andyhowtt said...

playbook tuh hak milik kekal syazwan dah ke hehe

~iera kan~ said...

yup..hak milik mutlak syazwan :)