Blogger Semputtt! perlu ke CPR?

berbalik kepada entry blogger semput dari blog Taufiq Helios, ira pun nak menyibukkan diri nak sambung. ok Bro framestone dah semput. sape nak tolong bagi inhaler kat dia silakan. tak payah kot sampai nak bagi CPR. tak sesuai. kah kah kah

mencegah lebih baik ari mengubati. so baik kita cegah dari dapat semput. so tak yah lah nak semputkan diri. relax sudaaaa.

dalam dunia blog ni kalau tak dilayan tu biasalah. takyah nak tacing-tacing. kalau orang tak ramai komen tak yah nak buat ayat sedih-sedih buat dek jer macam ira. kalau tak ramai follow buat tak tau jer sebab ADA AKU KESAH ade follower ke tak. haha

kalau tak dilayan tu biasalah. buat ayat sedih-sedih nak minta simpati ingat orang simpati ker?kalau asik buat camtu jer orang pun meluatlah. ehhhh emo pulak aku. haha.

ira rase cukuplah tu. cerita akan disambung di blog kirinselamaperak

6 comments:

SyazwanSarawak said...

hehehe

Bro Framestone said...

sudi x cik nurse ubati semput..!!! yg bro hadapi ini

~iera kan~ said...

syazwan: gelak saja

bro: nanti ira bg inhaler...haha

Along Usop said...

aih....

along pon semput gak...

hhuhhuh... tapi.. tak dipedulikan pon..
nguuuu..

http://alongusop.blogspot.com/2011/06/tak-dipedulikan.html

~iera kan~ said...

along: dah tau dah along semput...nak ira bg inhaler gak ker hahaha...terbaik lah entry along :)

BRO_MONDAY said...

miss iera : mujur lah ai xde sakit semput sejak kecik...('',) SETUJU!!! x yah lah kita nak buat² sedih atau atcing sana sini kalo kita x dilayan...hidup mesti terus...terus berblogging sambil menajamkan lagi skill yam ada...bakat itu perlu dan jangan nak sombong bila dah berjaya...bantu lah yam lain supaya sama² berjaya..WIN WIN SITUATION...TERBAIK...