.:Berkubang di Melaka:.


Memang seronokkan bila sekali-sekala keluar ramai-ramai bersama kawan-kawan. Setelah berhempas pulas otak menjawab pertanyaan-pertanyaan yang dikarang oleh lecturer. Hati pun mula rasa lega.

Semalam ira dengan budak-budak kelas berjalan di sekitar Melaka. Plan utama hanya untuk ke A Famosa Water World jer. Tapi alang-alang dah sampai sana jalan-jalanlah ke Bandar hilir berberapa jam. Memang seronoklah. Mane taknye. Gi ramai-ramai. Memang meriahlah. Kat Water World tu walaupun orang memang dah tersedia ramai. Tapi rasanya dengan kehadiran group kami seramai 27 orang ini menambahkan lagi kemeriahan disana. Hahaha. Hilang segala tensen-tensen kat otak. Pada kawan-kawan semua thanks yerrr. Korang memang bestlah. Lain kali kita gi jalan-jalan lagi.





muka takot..hehe

takot lagi





2 comments:

Nur said...

wah seronok..da lame x main mende macam nih

~iera nazirah~ said...

memang seronok sgt...nnti ajak la kwn2 or family gi bermandi manda :)