.:entry kenangan:perhimpuanan keluarga Hj.Omar:. (moyangku) :.

assalamualaikum pada semua rakan-rakan. lama betul ira tak update blog. sesangatlah busy cuti sem. memang takde masa nak on9. hanya menghabiskan masa bersama keluarga & saudara-mara.

sebelum tirai 2010 tertutup, terajinlah diri untuk menaip. entry kali ni pada ira cukup penting walaupun ianya diadakan pada tiap-tiap tahun. mana taknya. tahun ni yang ira berkesempatan menghadirinya. esok-esok(tahun akan datang) belum tentu dapat join.

perhimpuanan keluarga haji Omar telah dihadiri oleh anak, cucu, cicit, piut & segala macam lagi. memang seronok betol. ramai rupanya sedara ira ni. memang tak kenal pun. huhu. tak tahulah kalau jumpa kat tepi jalan ke, pasaraya ke, kedai ke or kat mana-mana pun mesti tak kenal. yang kenal tu alhamdullilah la. tapi yang sepanjang ira hidup 20 tahun ni hanya 1kali or 2 kali jumpa ni tak taulah boleh cam ke tak.

ucapan tahniah kepada keluarga haji idris selaku tuan rumah pada tahun ini kerana telah berjaya sesangat menguruskan perhimpunan tersebut. cayalah TOK NGAH n famili. tapi jangan lupa tau. cucu-cucu haji Aziz pun tolong tau. lagi-lagi yang pasang kain rentang tu. hehe

anak-anak Hj.Omar yg masih hidup(keluarga induk)


cucu-cucu hj.aziz berkaroke


bersama budak-budak...anak cape pun tak tau...yang penting 1keluarga

keluarga wak sin

keluarga tok wahid

keluarga nyayi usu

keluarga tok ngah


keluarga dari singapura


keluarga haji aziz(keluargaku)..nipun masih ada menantu, cucu & cicit yg tiada de dlm gmbar

haji aziz&isteri bersama anak2


nak perempuan & menantu perempuan haji aziz







oklah. sepanjang tahun 2010 ni banyak betol dugaan yang telah dihadapi. semoga cabaran tahun 2011 dapat ira hadapi dengan tabah.

congrat to all my classmate dengan result yang gempak. alhamdullilah semua lulus dengan cemerlang.

to ayah&ibu terima kasih atas doa, dorongan, sokongan & bermacam-macam yang telah diberikan.

pada si DIA. kita berserah hanya padaNYA. sayang awak.

pada diriku sendiri. teruskan usaha. jangan tinggal solat, rajin mengaji. jangan nakal-nakal. n esok nak keluar cari hadiah untuk diri sendiri.

p/s : rindunya kat si MIMO sayang. dah seminggu tak jumpa.

6 comments:

waalllaa! said...

waaa..bestnyerrr... besarnyer family!
mesti best kan?

~iera nazirah~ said...

hehehe...mmg best sgt2

JR Shoppe said...

Big family....best, sesat tengah hutan pun pasti jumpa, kan?

~iera nazirah~ said...

ehhh...klu kt utan ssh la...jmpe fmli lain plak nnti

- pr!esOy - said...

wahhhhhhhhhhhh..ramainye iera,,btol2 family yang besar ni...msti best ! =)

~iera nazirah~ said...

hehe...mmg rmai..jmpe 1 hr pn xckup..kne 3hr 3 mlm