.:gathering blogger Abang Ben:.

disebabkan semua yang hadir gathering blogger di Alamanda mengupdate pasal gather tersebut so ira pun taknak ketinggalan walaupun dah tertinggal beberapa jam. banyak perkongsian yang dapat. thanks yaaa semua yang sudi berkongsi. oklah nak cerita apa yang kami semua dah lalui sepanjang hari rasenye takyah lah sebab dah ramai yang bercerita.

ira nak ucapkan:

"thanks pada Abang Ben selaku penganjur"
"thanks pada bro framestone kerana jadi supir ira dan cik bayu. hehehe. jangan marah yer"
"thanks pada aizuddin yang sudi buat lawak ang tu. jijan!"
"thanks pada along usop, taufiq, nadiah ayob, cik manis, kak suhaili yang telah sudi meneka umur ira"-maaf tak jumpa link
" thanks pada encik hisyam(tak tau betul ke tak eja nama) dan sape yerk tadi tak ingat kerana sudi menukar tiket wayang. maaf yer ira takut duk sorang-sorang"
"thanks pada kak mas yang berumur 23tahun. kekeke"
"thansk pada dik MAS antara yang termuda"
"thanks pada liyana coz borak-borak masa tengok wayang tadi. kalau tak mesti tertido tengok cite tu ulang-ulang sampai dah boleh hafal jalan cerita. hehe. comellah kamu"
"thanks pada pembawa wancana yang datang bersama wife"
"thanks pada ujang9897 dan lyla"
"thanks pada cik pulau dan rakan yang hadir lambat"

thanks pada semua. maaf sekiranya ada nama yang ira tak sebut.

blogger wanita yang hadir

antara blogger lelaki yang hadir

sumber gambar dari mrs secretary

2 comments:

lylaROCKprincess said...

alaaa...
lik sy tak ada...
huhu...

~iera kan~ said...

hehe..sorry..dh ade dah