.:entry kenangan:sahabat awak mesti tabah:.


awak sahabat saya. saya sayang awak. kami sayang awak WAN NORAYSIAH BINTI WAN MARIZAM!

sahabat ira yang sekarang berada di wad orthopedik perempuan pusat perubatan UKM kerana di diagnos kepatahan pada tulang belakang(bilateral freacture at lumbar 5). sama-sama kita doakan semoga dia cepat sembuh.

dear wan,

wan, kita sahabatkan. hampir 3tahun perkenalan kita. kejap jer kan masa berlalu. sedar tak sedar kita dah final sekarang. wan, ira tahu wan tabah. setiap apa yang berlaku ada hikmahnya. wan jangan putus asa. wan kan kuat. rindu wan ada kat rumah. rindu nak tengok wan online atas tilam. rindu nak tengok wan membebel. rindu masakan wan. rindu wan buat lawak. rindu nak tengok wan tengah webcam. rindunyaaaa. wan, malam tadi ira tido kat katil wan. ira online pun kat tilaml wan. ketika entry ini ditaip pun ira kat atas tilam. malam tadi ira ngan yuni golek-golek kat tilam wan sampai ngantok. wadah pun study sebelah tilam wan. kami semua rindu wan. semoga wan cepat sembuh. kami sentiasa ada disisi wan. wan jangan segan-segan tau. kitakan dah bersahabat lama. wan, kuatkan diri, tabahkan hati. kami sentiasa ada untuk wan. kami sentiasa doakan wan cepat sembuh. nak wan balik cepat. wan jangan bosan-bosan tau kat wad. kalau bosan mesej jer kami. waktu melawat wan akan selalu nampak muka kami. jagan risau yer dear. susu tu minum tau, biar tulang kuat. duduk wad tu diam-diam. banyakkan rehat. jangan sibuk nak buat bed making. kang ira ketuk baru tau. hehehe

salam sayang,
iera comel :)



p/s: apa yang berlaku ada hikmah. semoga kita menjadi hamba yang tabah.

5 comments:

SitiNurIzzati said...

semoga wan cepat2 sembuh..awak bnykkn bersabar k.smuanyer de hikmah dsebaliknyer;)

~iera kan~ said...

hope pun macam tu gak :)

Anonymous said...

ni wan yang housemate awak ke?

Si GaJus!!! said...

iera~hupe kwn awk cpt smbuh erkkk...

nawy... nice... t terjah gajus plak tau...

http://basiliskkeichou.blogspot.com/

~iera kan~ said...

cik Anon: yup..housemate iera

Si Gajus: tq :)