.: 30% perempuan melayu berminat dengan bangla:.

mana yang macho??haha
satu statistik tentang perkahwinan telah menunjukkan bahawa 30% perempuan malaysia yang berminat dan telah pun berkahwin dengan warga Bangla. apakah sebabnya perkara ini terjadi?Benarkah perempuan melayu sekarang lebih berminat dengan bangla?

  1. Adakah kerana lelaki bangla rajin bekerja jika dibandingkan dengan lelaki melayu yang ramai lebih suka tanam anggur dari bekerja kilang dan tak kurang juga yang suka merempit tak tentu hala
  2. Adakah lelaki bangla lebih power "*****" jika dibandingkan dengan lelaki melayu (lu pikir la sendiri )
kalu korang perasanlah kan. kenapa perempuan melayu suka kat lelaki Bangla. cube korang tengok bile orang Bangla cakap.

Bangla dengan nadanya:
  • hai adik manis
  • adik manis mau pergi mana?
  • adik manis sudah makan kah?
  • adik manis banyak cantik ini hari

kalau lelaki melayu lak (tak semualah kan)
  • pewittttttt - korang rase relevan ker nak ngorat pempuan dengan cara camtu.
  • kadang diorang nak ngorat perempuan dengan tak pakai baju & memakai seluar pendek - klu badan tough takpelah. ni badan kurus kering. macam tak cukup zat(tak cukup duit nak makan). perempuan pon takotlah nak di ngorat.
  • lagi satu cara diorang nak ngorat dengan panggil perempuan wo!wo!wo - entah pape. nak cakap macam monyet pun ade gak.
korang tengokkan camne bezanya mat Bangla mengorat perempuan berbanding lelaki melayu. mat Bangla punyalah pakai ayat baikkk punya. ayat yang lembut-lembut. hahaha. mungkin sebab tu kot statistik perempuan melayu lebih berminat kepada bangla. adakah lelaki melayu perlu melakukan sesuatu???

fikirkanlah

p/s : tapi ira tak minatBangla. tak termasuk pun 30% tu. ira termasuk yang 70% lagi.huhu

6 comments:

delarocha said...

pengaruh filem hindustan ler ni...

~iera nazirah~ said...

mungkin

Ifti Larina said...

haha! ada kebenaran di situ !

Maria James said...

bangla saya x layan.
meleis kurus2 low standard ni pun sya tak layan.

yang sesuai, itu lebih baik.
ngeeee~

~iera nazirah~ said...

ifti : haha...kebenaran telah terbukti :)

~iera nazirah~ said...

maria, syukur dgn ape yg ade...jgn cari bangla tau