.:terpilih contest header percuma oleh SyedGraphiX:.

assalamualaikum semua. hahaha. sangat-sangatlah seronok kerana telah terpilih untuk contest percuma dari blog SyedGraphiX. thanks a lot to syed. dalam masa yang singkat telah berjaya menyiapkan 5header. cantik semuanya. wahhhhhh, lepas ni bolehlah buat contest lagi yerrr.

nak cite cikitlah. iera kenal syed ni dekat sahabat blogger. dan contest ni pun iera tengok kat sahabat blogger. tak sangka dipilih. ramai gak yang masuk contest ni dan ramai juga yang terpilih. syed ni orangnya encem tau. tapi status die masih tidak diketahui single atau sudah berpunya. hehehe. so sape yang nak tackle tanyalah tuan punya badan yer. lagi satu klu korang tengok syed punye header memang cun arrr. cantik sangat-sangat. gilah jenguk. mesti korang suke. syed, sayanglah kat kamu. thanks tau. hehehe. lepas ni klu buat contest lagi roger-rogerlah yer.


nilah header yang telah diciapkan oleh syed yang kreatif. cantikkan.


p/s : nanti ira blanjer makan ea.

2 comments:

SyedGraphiX said...

aww. malu plak. hahaha XD
thx tau join ;)

~iera nazirah~ said...

elele..malu2 plak..huhu