.:skype with sahabat blogger:.


selamat pagi semua.

waaaaaaaa. pagi-pagi dah happy sebab ade orang tag ira cuba baca. thanks a lot to Amalina Nay. sayang kamu lebih la. ira kenal Nay nie kat Sahabat Blogger(SB) baru semalam. semalam tengok die kt SB cam tension sangat. so tanyelah die kenapa dan die suh add skype die. berchat punyelah lame. sonok-sonok. Nay, nanti kite webcam pulak ea. Nay pun comel juga. hope problem tu dapt diselesaikan ea. kalau tak bagi tau ira biar ira brainwash diorang.

lagi sorang Mira Hussin. thanks-thanks mira. awak memang peramahlah. webcam ngan mira punyelah lame. macam-macam kiteorang borak. bergosip. cerita pasal rakan-rakan SB yang lain. sapekah yang kami gosip itu. haha. ramai nama-nama dalam SB yang telah kami buatkan. antaranya hanz, bro framestone, Nisa Kay, Kyerull, Amal, Ahmad jer, Yuyu Zulaikha, Marisha Sha, Are Nice, syed dan beberapa orang lagi yang tak ingat. heheh. jangan marah yer korang. tak kutuk pun korang. sume cite yang baik-baik dan puji-puji korang. thanks ea mira yang sangat-sangat peramah + comel.

hari ni nak join gathering ladies SB kat TS. jom ramai-ramai.

p/s : saya sayang Sahabat Blogger

8 comments:

Rockstar Chan said...

waaah... nnti skype dgn kte.hehe..
jumpa dsana :)

~iera nazirah~ said...

blh2...nnti kite skype ea..x sabar nk jmpe :)

My MiRa said...

hahahahah kantoi...cop mira tak ngumpat..cume mira tanye iera kenal sape ag sahabat blogger ngan penah jumpe sape tu je...copppppp...ehehhehe

~iera nazirah~ said...

hehehe...ala..kite same2 kn...takotlah tu

marish sha said...

eh eh name sha ade lah ,
haa cite ape 2 iera , huhu

~iera nazirah~ said...

ceciter jer..hehe

Anonymous said...

nak skype juga. hahaha

~iera nazirah~ said...

cik anon : maaf. sy x kenal awk