.:blogger cute nak kawin lari kat siam:.

bila blogger baru pass SPM sibuk nak kawin. blogger kawin dengan blogger dia pun nak gak kawin. ok takpe lah. asalkan korang bahagia. ira sokong jer korang. sama tinggi, sama muda yang paling suke korang berdua memang cute la. tapi ade duit ker dik? agaknye sebab tu la nak kawin kat siam. kekeke. ehhhhh. adakah entry ini ditujukan kepada MAS dan yana nanako

pertemuan pertama mereka di Alamanda, Putrajaya
tengokkkkk. dah mesra kan kan kan

pertemuan kali kedua(tak tau la kalau kat luar selalu jumpe.hehe) mereka sangat mesra. comey jer. gambar dari MAS

berdua lagi. kantoiiiiii da. gambar dari cik bayu

teringat pula bila MAS bagi yana 10hengget untuk bayar minum. tapi yana pulang balik 10hengget bila Abang Ben banje. sweet la pulak.

dengar cite nak kawin kat siam? betul ker?

nak tahu selanjutnya baca di blog Along Usop

7 comments:

BRO_MONDAY said...

tak mo lah larik2....penat...koh koh koh

~iera kan~ said...

haha...tula diorang ni...bg nasihat cikit kat diorang ni bro monday

Tasha said...

hahahaha....... tu lah pasal. terkejut juga masa baca tajuk entry along tadi.

Along Usop said...

ish3.... hahahaha

Yana Nana said...

wuwuwuwuwuw..
mane ade nak kawen lari.. huhu

~iera kan~ said...

tasya: hehehe..buat2 x terkejut...keke

along: :)

~iera kan~ said...

yana: xde bagus..tgk wayang cite love and other drug ea..keke