.:vlog santai bersama Ben Ashari:.

salam semua. hari ni ira berkesempatan sekali lagi join gathering santai bersama Abang Ben. kali ni bukan hanya gathering tetapi adalah vlog santai bersama Ben Ashari dan krew 1tube.my. ok. semalam memang dah deside tak nak join sebab sangat-sangat busy dengan exam. tetapi apabila menerima asakkan dari bro framestone tidaklah bergitu akur. tapi bila cik bayu memulakan hujahnya ira akur untuk ikot. ingat! hanya join gathering tu tapi tak nak join ber vlog.

seronok jumpe rakan-rakan blogger yang dah kenal mahupun tak kenal. masing-masing berkongsi-kongsi cerita. bestlah korang semua walaupun ira tak banyak cakap.

ok. berkumpul di Ali Bistro, ppresint diplomatik, Putrajaya. masuk jer zuhur bergerak ke msjid putrajaya menunaikan rukun islam yang kedua. then bergerak ke taman tasik seri empangan (tak pasti betul ke tak namanya) . bermulalah agenda sebenar iaitu membuat vlog. ira hanya duduk tepi jer melihat krew-krew 1tube setting peralatan.

tetiba "awak yang baju pink nak balik cepatkan. so awak start dulu."
pehhhhhhh. berderau darah naik keseluruh badan. mane plak diorang tau aku nak balik awal ni. ok dah terkena dengan bro framestone. nak tak nak terpaksalah walaupun tak pernah berhadapan dengan kamera. maaf saya memang tak pandai bercakap. so nanti kalau sesiapa yang tengok vlog saya sila jangan kutuk. saya budak baru belajar. thanks pada abang krew 1tube yang tolong ajar berkata-kata.huhu

berkumpul di Ali Bistro

letih baru tiba di Tasik Seri Empangan

krew 1tube bersiap sedia

gambar-gambar diambil dari blog Ben Ashari.


ini antara blogger yang hadir memeriahkan hari ini:
  1. bro_monday a.k.a aiman - http://bromondayslife.blogspot.com
  2. ejulz a.k.a asrul - http://kampung-kameq.blogspot.com
  3. Fahmi- http://storyoffahmi.blogspot.com
  4. Pembawa Wacana - http://wacanaku2009.blogspot.com
  5. Nenizazi - http://nenizazi.blogspot.com
  6. Along Usop - c
  7. Ady Budika - www.adybudika.com
  8. Mas Ahmad Safwan - www.MasAhmadSafwan.com
  9. Iera Kan - http://goierago.blogspot.com
  10. Cik Bayu a.k.a enuLwanie - http://enulwanie.blogspot.com
  11. tasha's - http://natasha1987.blogspot.com
  12. Miss Ran - http://gula-gulapelang.blogspot.com
  13. Yana Nanako - http://yanananako.blogspot.com
  14. mas saari - http://masikarfan.blogspot.come
  15. Bro Framestone - http://www.BroFramestone.com

16 comments:

srikandi cinta said...

wah, bestnyerr.. sy x pernah lg join gathering

cik aufa faqihah said...

wah best nye lau dpt join sama :D

mas saari said...

tak sabar nak tengok vlog2 kita semua... camne lah ye?

trigyy said...

terjah adri blog kak mas.. jeles2x ... huhuhu

ejulz said...

best gak skali skala tgk shoot camni.. :)

~iera kan~ said...

srikandi: best...nx gathering nnti join la

cik aufa: :)

~iera kan~ said...

kak mas: x sanggup nak tgk diri sendiri..maluuuuu

~iera kan~ said...

triggy: tq2...sila jgn jeles yerrr

ejulz: mmg best..klu ade mase len kali join la

BRO_MONDAY said...

salam pekenalan!!! kip in tac ye...happy dapat jumpa yu oL tadi...('',)

Tasha said...

hye iera......

~iera kan~ said...

bro monday: sgt berbesar hati kerana komen di blog ini...happy gak jumpe bro..tp xdpt borak sgt

~iera kan~ said...

tasya: hai...salam perkenalan yaaa..nice to meet u

FAHMI said...

tak dapat nak join smpai g shooting.sempat join kat ali bistro je.haha

Pjaz a.k.a kud0o said...

wah best nye korang~
jeles..jeles..hehhe

~iera kan~ said...

fahmi: 2la..xpe lain kali jmpe lg.

~iera kan~ said...

pjaz: jgn jeles2...insyaAllah peluang tu sentiasa ada