.:selamat hari ibu:.


ucapan selamat hari ibu pada ibuku Suaidah binti Aziz. malam tadi kul 12 aku call ibu tak jawab. mungkin sebab dah tido. so aku hanya menghantar mesej ringkas seperti ini. "happy mothers day. i love u mom. u are the only mother that i was in the world. miss u so much"

pagi-pagi ibu dah call bangun solat & say thanks untuk mesej aku malam tadi. rindunya kat ibu.

pada ibu:
selamat hari ibu. kakak sayang ibu. maaf sebab dah lama tak balik. kakak tahu ibu rindu kakak. kakak pun rindu ibu. kakak janji lepas abis exam ni kakak balik. u are only the best mother in the world.

p/s: takpe walaupun kita jauh hati kita selalu dekatkan. hari-hari kakak call kan(bukan kakak yang call tapi ibu yang call)

6 comments:

Hafizaradi said...

sob sob sob....

nelly said...

selamat hari ibu ^^

Puteri Kasih said...

hai iera...saya singgah menjenguk rakan-rakan gathering tadi :)

~iera kan~ said...

kak fiza: xmo sdih2

nelly: tq..slmt hr ibu juga

~iera kan~ said...

puteri kasih: tq yer...nice to meet u

Rama2Ungu said...

singgah jugak kat sini..


:)