.:ehhhhhh! blogger retis datang jumpa aku:.


selamat malam to all readers. ehhhhhhh. ade ke orang yang baca blog ni. blog yang tak femes macam blog SyedGrapiX. ehhhhhhh awat syed pulak yang disebut? sebab syed femes. ehhhhhhh femes ke? entah aku pun tak tau. saje jer nak cakap die femes walaupun pada hakikatnya die memang aku kenal. kalau korang tak kenal silalah kenal yerk.

akhirnya berjumpa juga aku dengan syed ni. kenapa yerk aku nak jumpa die? femes ke die? oklah. sebenarnye memang aku dah lame nak jumpa die sebab dielah yang mereka bentuk header aku. bila orang tengok jer mesti orang cakap. ehhhhh ira, header ko tu syed ea buat. cantik. ehhhhhh mane korang tau yerk? memang cantik pun. syed ni kretif orangnye. saje puji nak dapat header free lagi. boleh kan dik syed.

pape pun thanks yaaa pada syed yang telah susahkan diri bertemu akak yang kebetulan berada di Alamanda. tak sangka syed datang semata-mata nak jumpa aku (perasan).

p/s: esok syed akan berada di sunway pyramid untuk bermain ice skating. so sape nak jumpa dia bolehlah kesana. bukan senang nak jumpa syed yang pemalu ni.

12 comments:

SyedGraphiX said...

AHAHAHA. alamakkk. belasingg. malu lahh camni.. XD . hadoiiii.

~iera kan~ said...

haaaa..tgk tu kan syed dh malu...betol x aku ckp syed ni pemalu..huhu

Puteri Kasih said...

header memang cantik :D

syafeika edora said...

hehe, cumil.. :)

~iera kan~ said...

puterikasih: tq

syafeika edora:syed mmg cumil

mas saari said...

ada kat alamanda tak roger akak pun...huhuhuhu

opis akak dah dekat dah!

~iera kan~ said...

sorry kak mas...tkot gngu akak keje...lain kali klu gi sane pasti roger

mas saari said...

hehehehehe...takpe!
kalau berkesempatan akak pasti join punya... iera pergi tak gathering 14hb nanti? kalau pergi akak nak pergi sekali lah..

~iera kan~ said...

insyaAllah gi...tp xde dgr pape pun untuk gathering tu...sume diam jer..akak try la tnye abg ben.

RerameUngu said...

amboi...g alamanda tak ajak..hehehehe

Hanim Mahali said...

ramainya yang cakap syed pemalu... ni yang nak jumpa gak ni... Hee

~iera kan~ said...

rerama ungu: lain kali ira ajak ea

hanim: mmg pemalu pun die...silakan jumpe die