.:aku REVIEW sambil SEDEKAH!:.


salam satu Malaysia. hari ni ira nak join segmen dari blog kaif-amb yang bertajuk "aku REVIEW sambil SEDEKAH!". siapa nak join klik sini.

pandangan, pendapat dan kutukan aku untuk blog kaif-amb??? macam mana yerkkkk

ok, sebenarnya ira kenal pemilik header diatas didalam sahabat blogger(SB). maklumlah artis SB. kalau tak caya tanyalah kat SB tu. mesti semua orang kenal. tapi tak tahulah dia kenal ira ke tak. nama dia dalam facebook Kyerull L Fresco. entah apakah maknanya ira pun tak tahu. ira penah jumpa kyerull ni 2kali jer. tu pun masa melawat dia di hospital Kuala Lumpur. entah dia ingat ira lagi ke tak.

komen ira untuk kyerull:
  • seorang yang peramah, friendly dan kelakar
  • anak manja(anak mak) tak tahulah betul ke tak. tapi rasanya betul sebab masa ira jumpa dia nampaklah dia tu cam anak manja (kyerull jangan marah)
  • seorang yang femes dalam SB
  • amb- aku manusia biasa
  • best tengok vlog pertama kyerull( suka lagu dia nyanyi)
  • blog yang simple but nice (sebab ira suka hitam dan putih a.k.a tahi cicak) kekeke
  • font ok. senang nak baca. tulisan jelas. header gambar cam tengah meneran jer. kakaka (takde lah gurau jer)
  • entry blog pun ok. taklah bosan baca
p/s: kalau ada yang ko tak suka dalam komen aku ni jangan marah yerrr kyerull
p/s: sama-samalah kita memertabatkan dunia blog (tetibe)

5 comments:

KyêrulL said...

HAHAHAHA.. kenallah..terima kasih sebab join.. L Fresco maksud nya THE COOL.. xmarah chill saje.. tunggukan review daripada aku yea.. hehehe

~iera kan~ said...

Oooo..mmg cool la ko...ok aku tunggu

Anonymous said...

sedekah apa ni?tak da pun cakap tentang sedekah

putERi-kAtEk said...

hahahahahhaha mamat ni lagi

pemenang KATEK EXPLORER dh diumumkan...

http://puteri-katek.blogspot.com/2011/03/pemenang-katek-explorer.html

putERi-kAtEk said...

hahahahahhaha mamat ni lagi

pemenang KATEK EXPLORER dh diumumkan...

http://puteri-katek.blogspot.com/2011/03/pemenang-katek-explorer.html