.:Hanis, ribenputih, AreNice birthday:.

Happy Birthday Hanis Binti Mamat!!!
Happy Birthday blog Riben Putih!!!
Happy Birthday Are Nice!!!
Happy Birthday Kirinselama perak!!!OoopppPPPSSSssss salah lak

entry ni khas buat Hanis, buat blog ribenputih, buat Are Nice & juga semestinya bukan untuk Kirinselamaperak. ok. sebenarnya Hanis, ribenputih & Are Nice adalah orang yang sama.

selamat ulangtahun kelahiran yang ke 21 Anik. yeaahhhhhhhh. Cik Anik dah tua. kekeke. lepas ni nak panggil kak anik lah. bolehkan. kenapa aku buat entry birthday untuk Are Nice? Kenapa tak buat untuk orang lain? ehhhhhh! suka hati akulah. ini blog aku, aku punya sukalah. sekian inilah cik Anik.

kartun tu Are Nice ker? bukanlah. tu doodle Are Nice


gambar curi



gambar last date dengan Are Nice. actually date berlima
to Hanis, blog ribenputih, Are Nice:

semoga awak ceria-ceria selalu. semoga awak cepat besar dari ira. semoga awak berjaya menjadi seorang jururawat. semoga awak berjaya dalam hidup. semoga awak tak keras kepala. semoga awak maintain comel. semoga awak capai apa yang awak mahukan. semoga dengan peningkatan umur dapat mematangkan diri awak tu. takmo nakal-nakal. takmo marah-marah. takmo nangis-nangis(klu nangis suh KSP pujuk). takmo hadiah dari ira. kekeke.

p/s: nak hadiah ker?OH hadiah JER!
p/s: jadi orang last tak?

9 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

KSP pujuk?
wakaka !
hanya anis saja yang memahami
:)

sab said...

happy birthday are nice! :)

~iera nazirah~ said...

KSP: mmg anis jer yg memehami

sab: :)

Cik Muda Sae said...

happy besday yo... revolusi doodle ye skang..!

~iera nazirah~ said...

CMS: entahla..yer kot revolusi doodle

Anonymous said...

hari ni bfday saya

Anonymous said...

hari ni bfday saya

cEmpAkA BirU said...

comelnyer doodle yg pink tuh...

cute sesangat

~iera kan~ said...

hehe..mmg comel pn macam tuannya gak