.:saya blogger gila trafik:.


aku join bloglist taufiqhelios sebab aku gila trafik. sape nak join klik sini.

kenapa trafik penting?boleh tak aku nak cakap tipu kalau seorang blogger tu tak suka bila trafik dia up. haha. trafik penting pada aku sebab aku gila trafik. tapi tak gila taufiqhelios. hehe gurau jer. oklah sebenarnya trafik ni memang penting sangat dalam dunia blog ni.

trafik penting kerana:
  • tengok samada blog kita di baca atau tidak.
  • trafik penting untuk tambah followers walaupun aku tak gila followers.
  • trafik penting sebab naikkan BE aku. walaupun BE tak banyak cam blogger lain tapi happy woooo bila dapat.
  • lagi satu percayalah trafik ni boleh buat mood korang happy. macam aku. memang happy kalau trafik tinggi.
apa yang aku buat untuk naikkan trafik aku?
  • dulu selalu aku blogwalking tinggalkan link kat shoutbox. tapi sekarang dah jarang. shoutbox aku pun dah takde.
  • ping link kat facebook especially kat sahabat blogger, gengblogger, twitter dan mana yang aku rasa sesuai untuk di ping.
  • komen kat blog orang lain.
  • follow blog orang tapi ni jarang aku buat.
p/s: korang lak camne?

2 comments:

Anonymous said...

jangan gila betul dah la

~iera nazirah~ said...

haha